Június 18-án startol a 10. Mapei Tour de Zalakaros kerékpárverseny. A jubileumi megmérettetésen a kerékpáros legenda, az olasz Andrea Tafi is nyeregbe száll. Az egykori világklasszis egy dedikált meze egy jótékonysági aukció keretében árverésre kerül.

Tour de Zalakaros országúti maratonra, illetve a hozzá kapcsolódó teljesítménytúrára 33, 60 és 127 kilométeres távokon lehet nevezni. Jelentkezni interneten június 14-ig, vagy a helyszínen a verseny hétvégéjén.

Hirdetés

A versenyen részt vesz Andrea Tafi is, aki a Mapei Team tagjaként tekerte be magát a kerékpársport hőseinek csarnokába. Legkiemelkedőbb eredménye a 1996-os Párizs-Roubaix kerékpárverseny 250 kilométeres távján elért siker.

Andrea Tafi egy dedikált mezt ajánlott fel jótékonysági aukcióra. Az árverésen befolyt teljes összeget a Gézengúz Alapítvány kapja.

A Gézengúz alapítvány évente több, mint kétezer gyermeknek nyújt segítséget. Többségük koraszülöttként vagy sérüléssel érkezett a világra. Az alapítványon keresztül minden gyermek megkapja azt a segítséget, amire szüksége van.

Az aukció az alábbi címen érhető el: http://www.mapei.com/adv/HU/zalakaros_2017_licit/

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet