Pontosabban csak majdnem, de mindjárt elmagyarázzuk, mi is ez az egész.

Hirdetés

Sokat dolgoztunk és dolgozunk azon, hogy összefogjuk az itthoni bringás közösséget. Ennek egyik szerves része a Bringás programok menüpontunk, ahol a kezdetektől fogva azon munkálkodtunk, hogy végre egy olyan helyet alkossunk a bringásoknak, ahol aztán valóban bárki talál magának elfoglaltságot. Korábban is voltak már különböző versenynaptárak, és az élelmesebbek azért elvétve bele-bele futhatnak egy-egy eseménybe a Facebookon is, de nem volt itthon olyan programlista, ahol tényleg mindenki megtalálja a számítását.

A napokban feltöltöttük a Magyar Kerékpáros Szövetség előzetes versenynaptárát, így a mi programlistánk is rengeteg eseménnyel bővült. Nálunk azonban közel sem csak a versenyeket találod meg! Aki inkább a profik küzdelmeit követné a kanapéból, az persze megtalálja a teljes World Tour naptárat is a Bringás Programjaink között, bennük pedig – amint véglegessé válnak – feltüntetjük a várható TV-s közvetítések időpontjait is.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük a hazai kerékpáros kultúra eldugottabb eseményeit is, hiszen rengeteg workshopot, garázsvásárt, túrát, közös tekerést rendeznek szerte az országban, csak – szerintünk – méltatlanul kevesen tudnak ezekről. Mivel ezeket az eseményeket gyakran az utolsó pillanatokban szervezik meg, így érdemes hetente akár többször is benézni Bringás programjaink közé.

Új útvonalon, 4 híd és 2 rakpart érintésével jön az I bike Budapest bringás felvonulás – rövidített útvonal is lesz kisgyerekes családoknak

Az elmúlt hónapokban igyekeztünk olyan kevésbé ismert szakágaknak, programtípusoknak is helyt adni, amelyekről talán kevesebben tudtok. Így került fel hozzánk az összes 2018-ban várható kerékpárlabda, művészkerékpár és tájkerékpár program. Ezeket sötétkék színnel az egyéb programok között találjátok.

A Bringás programok menüpont tehát sosem éri el végleges formáját, de a naptárba sorolt eseményeket már böngészhetitek, az időközben meghirdetett programokkal pedig folyamatosan frissítjük a listát. Nektek, értetek.


Ha szervezőként szeretnéd, hogy programod szerepeljen a naptárunkban, keress bennünket elérhetőségeinken.

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet