Még a nyár utolsó napjaiban lovasították meg az almazöld bringát egy terézvárosi állomásról. A Rendőrség a lakosság segítségét kéri a nyomozásban.

Hirdetés

A rendelkezésre álló adatok alapján három ismeretlen férfi 2017. augusztus 24-én 2 óra 18 perckor egy Budapest VI. kerületi MOL Bubi állomásról lopta el a kerékpárt.

A térfigyelő kamera képei alapján a VI. kerületi Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. A hatóság kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Miért más dönti el, hogy hol van biztonságban a bringám?

Információink szerint a 2014-es bevezetés óta már többször is loptak Bubit, de eddig minden alkalommal rövid időn belül megtalálták őket.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet