Mennyi élmény fér bele néhány órába?

Fotó: Szabolcs Bazsó / Strava

A héten a Flowcycle Strava csoportjának kalandorai tesztelték, hogy mennyi élményt lehet belesűríteni egy-egy tekeréssel eltöltött délutánba, napba. 

Hirdetés

Kalandos Vértes CX

Dávid valószínűleg csak egy átlagos vértesi edzést tervezett, de másképp alakult. Kerülgették egymást a zivatarokkal, kapott egy csúnya defektet és még a hazautat is nehezen találta meg. Azért valljuk be, bringásként inkább irigyeljük az ilyesfajta hétköznapi kalandokat, mintsem megriadnánk tőlük! ?

Csak egy kör 

Bálintnak csak egy kör jutott, igaz, az Balaton-kör volt. Gyönyörű napsütéses időt választott a távhoz, így a jutalma egy PR-okkal tarkított aktívan eltöltött nap lett. Harmincas átlaggal kicsivel 6 és fél óra alatt letudta a távot és azért még lőtt pár attraktív felhős képet a dokumentációhoz is.

Fotó: Bálint Csonka / Strava

Pilisi Gravel túra

László igyekezett mindent bezsúfolni élményekben és teljesítményben egyaránt gazdag pilisi körébe. A végére összejött neki 166 km, kicsit több mint 3000 méter szint, 10 csúcs, ebből 8 kilátó egy panorámaút és még Teca kocsmáját is megnézte. Jobban nem is tölthette volna a hét utolsó munkanapját! ?

Budaörsi Templomdomb

Szabolcs egy kis mászásra vágyott, így a fővárosból indulva keresett néhány emelkedőt. Nem érte be a János-heggyel, Budaörs felé vette az irányt, hogy innen is megcsodálja a kilátást. Sikerült is 50 kilométeren hozni egy 1300-as szintet a mászós kör végére. Vitathatatlan, a Kő-hegyről tényleg szép a kilátás! ?

Komárom, ló, tank és napégés 

Adrienéknek 23 fokos, napsütésben gazdag időjárás jutott mozgalmas túrájukhoz. A 100 kilométeres távon a tekintélyes Komáromi-erődöt tűzték ki célpontnak. Kicsit sem unalmas útjukon találkoztak lóval, kisteknőssel, tankkal egyaránt.

Címlapfotó: Szabolcs Bazsó / Strava


Ahogy jön a jó idő, úgy lesznek egyre mozgalmasabb és hosszabbak a tekeréseitek. Várjuk továbbra is élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet