Őszi élmények éjjel és nappal

Fotó: Anikó Bányai/Strava

Valaki nappal élvezi az őszi színekben pompázó természet látványát, valaki pedig az éjszakai fényeket részesíti előnyben. Bármelyikről is legyen szó, a  Flowcycle Strava csoportjának tagjai ősszel is kimaxolják a bringázás örömeit. 

Hirdetés

Éjszakai Árpád-kilátó

Attila egy bevállalósabb tekeréssel kezdte a múlt hetet – nem nappal, hanem sötétedés után látogatta meg az Árpád-kilátót. Szó se róla, ilyen menő fotóért azért ki kell lépni a komfortzónánkból! ?

Fotó: Geréb Attila/Strava

Koraesti kopárok

Attila is a napnyugtára időzítette a napi edzést, így a lemenő nap fényében csodálhatta meg a Kopárokat. A 32 kilométeres látványtúrára 505 méter szintkülönbség is jutott Attilának a nézelődés mellé. A fővárosba érve még a teliholdat is sikerült lencsevégre kapni, hogy teljes legyen az esti élménybringa.

Egy különleges kormánymegoldás

Andrásnak sajnálatos módon másfajta élmények jutottak.. Ő egy szuper edzést tervezett magának Veszprém környékén, de sajnos másképp alakult a nap. Egy baleset során megsérült a kerékpárja, így újra kellett terveznie az eseményeket. 

Fotó: András Hornung/Strava

Apa-fia élmények

Kerékpárosként igazán jó érzés, ha gyermekeinket taníthatjuk bringázni, vagy velük tudunk elmenni tekerni időnként. Ezek különleges pillanatok és ki kell használni minden családként együtt töltött bringás percet. Ádám azon szerencsés apukák közé tartozik, aki kisfiával tud bringázni, amit most meg is tett. Szentendre felé tekertek közösen és még egy terepezés is belefért az apa-fia programba.

Fotó: Papp Ádám/Strava

Ünnepi csapatos montizás

Anikóék egy csapatos tekeréssel ünnepeltek és csodás őszi tájakon jártak nemzeti ünnepünkön. A 62 kilométeres távon több, mint 1000 méter szintet másztak meg és élvezték az őszi színekben pompázó erdők látványát.

Címlapfotó: Anikó Bányai / Strava

Bármerre is jártok, osszátok meg velünk is a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet