Ember tervez, bringás végez

Fotó: Soma Urbán / Strava

Van az úgy, hogy kitűzünk magunk elé célokat, aztán másképp alakul. De a lényeg, hogy a tekerés meglegyen, nem? Tervezők és újratervezők tekeréseiből válogattunk a Flowcycle Strava csoportjából.

Hirdetés

B terv

Az A terv szerint Péter 40 km/1000 szintet tervezett magának. Azután jött a B terv, 145 kilométerrel és 1385 szinttel. Szigetszentmiklósi indulással egy pilisi karika alakult ki a módosított útvonalterv alapján, ami elég jól ment Péternek. Segítségére volt a bringások által oly kedvelt hátszél is, ami kitartott az edzés végéig.

Fotó: Péter Csizmadia

7 kilátó 

Zsolt sem aprózta el a szinteket, ha már lúd, legyen kövér alapon 7 kilátót is betervezett az edzőkörébe. A szintgyűjtő akció elég jól sikerült, hiszen a 88 kilométeres távon közel 2000 méter szintet is sikerült bezsebelnie. A kilátókról persze fotók is készültek, szóval nem csak a tekerés, de a dokumentáció is jól ment Zsoltnak. ?

Budapest-Szeged

Kristóf is tervekkel indult neki a tekerésnek, 12 órát szeretett volna nyeregben tölteni. Ugyan ez picit másképp alakult, de úgy döntött, a 300 kilométeres távot azért megtartja, ha már így alakult. A Budapest-Szeged szakaszon még a hátszél is támogatta terveiben és egy pihenő alkalmával még a Giro befutót is megnézte útközben telefonról. 

Fotó: Kristof Toth / Strava

Buda kerülő félkör TT

Ádám egy száraz Buda kerülőt tervezett, majd másképp alakult a nap. Számtalan rommá ázás után, de elégedetten hazaérve már nem is maradt más hátra, mint beállni a zuhany alá – persze bringásszerkóban. ?

Fotó: Ádám Birtok / Strava

A gipsz sem akadály

Következő csoporttagunk, Soma mutatványát viszont senkinek sem ajánljuk kipróbálásra. Ő ugyanis úgy döntött, hogy a gipsz sem állíthatja meg, ha ő tekerni akar. Állítása szerint bringa kompatibilis a gipsze. Soma a gipsz ellenére összehozott egy 70-es távot, amit azért tényleg ne csináljatok utána! ?

Címlapfotó: Soma Urbán /Strava


Ha téged sem állíthat meg semmi a tekerésben, akkor mutasd meg nekünk is, hogy merre jársz! Várjuk edzéseiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet