Mi bringások szeretjük feszegetni a határainkat. Van, aki, csak magánszorgalomból, van, akinek elkél egy kis motiváció ? Most a múlt heti motivációs célokból szemezgettünk Strava csoportunk tagjaitól.

Hirdetés

Süti

Fotó: Szányi Zoltán / Strava

Van, aki képes szembeszéllel dombot mászni az áhított desszertért. Közben persze jönnek a PB-ek is…Hamár visz a motiváció ugye! ? Zoltán sütirájdja egyértelműen bekerült válogatásunkba!

Szurkolás a Tour de Hongrie-n

Fotó: Zavicsa Adam / Strava

Hát igen! ? Sokunknak igazán emlékezetes élményt ad, ha egy ilyen kaliberű versenyen biztathatják a nagymenőket. Adam a Mátrában csatlakozott a szurkolótáborhoz, és ha már ugye ott volt, mászott is egy kicsit – csak a lendület miatt.

Kávé

Fotó: Halász Gergő / Strava

Köztudott, hogy a kávé és a bringa két jóbarát! ? Bizony, a kávé sok bringás számára alap kellék. Gergő el is ugrott a Bambiba egy jó feketére a héten.

A társaság és egy kis sör

Fotó: Benczés Krisztina / Strava

Krisztináék egy szép kis körrel (és sörrel) búcsúztatták a nyarat. Mert hát ugye a nyár és sör elválaszthatatlan társak és egy kiadós tekerés után egy (több) sörrel igazán jól lehet pótolni az elvesztett folyadékot ?

Ha a fenti listából esetleg hiányoltad a te motivációs mozgatórugódat, akkor ne késlekedj, csatlakozz a Flowcycle Strava csoportjához – lehet, legközelebb a tiéd is bekerül Strava híradó válogatásunkba! ?

51 indok amiért idén többet fogsz bringázni

Címlapfotó: Zavicsa Adam / Strava

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet