Eső, akácillat és gravel kalandok

fotó: Norbert Gyurkovits / Strava

Kaptunk a múlt hétre mindent, ami jellemző a májusra: esőt, szelet és akácillatot. Ki is élvezték minden bringáspercét a Flowcycle Strava club tagjai is! ?

Hirdetés

Úszni az árral

Iván a club esőmenője ismét vizes kalandokban vett részt. A 45 kilométeres, Kiskunhalas környéki edzőkörön ugyanis lecsapott rá az égi áldás. A legdurvább villámlós részt egy buszmegállóban vészelte át, aztán haza vizibiciklizett. ?

fotó: Kovács Iván / Strava

Esős Zemplén

József izgalmas gravel túrát tett a Zemplénben és a szitáló eső sem zavarta ebben. A 102 kilométeres körön érintette többek között Hidasnémetit, Sátoraljaújhelyet, Sárospatakot és még Tokajt is. Sok-sok látnivaló, csodaszép táj – a Zemplént sem érdemes elkerülni, ha hosszabb túrát tervezünk a nyári szabadság alatt! ?

fotó: György József / Strava

Varázslatos akácillat

Ha valamit nem érdemes kihagyni májusban az az akácvirágzás! Attilát is elvarázsolta ez az édes illat, miközben a Nyíregyháza környéki erdős részeket fedezte fel. A 45 kilométeres körön nem kímélte a szél, de egy ebike nyergében magabiztosan túllendült ezen a problémán is.

fotó: Attila Farkas / Strava

Gravel életérzés

Norbert tudja, hogy egy szeles, napsütéses májusi napon nincs is jobb, mint a derékig érő fűben gravelezni. ? Fót környékén pattantak bringára Anikóval és tettek egy szuper 52 kilométeres karikát.

Borítófotó: Norbert Gyurkovits

Tapossátok a pedálokat és mutassátok meg élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet