Az eső vonzza a rekordokat

fotó: Pécsi Péter / Strava

A múlt héten többen eláztunk bringázás közben, de hát kit zavar egy kis csapadék?! ? Tekerni kell esőben, vendégekkel, a szomszédban és örömünkben is.

Víz, víz, víz

Hirdetés

Gábor csupán egyszer fürdött, de kétszer lett csuromvizes a múlt heti útján. ? Herendről indult a Balaton irányába és bizony útközben kapott az égi áldásból. Ugyan nagy szükség volt a várva várt csapadékra, de azért az ember nem a bringán ülve élvezi a leginkább az előnyeit. A 87 kilométeres kör azért így is jól sikerült, a PR-okra motiváló jelleggel hatott az eső.

fotó: Gábor Szabó / Strava

Idegenvezetés

Dániel abban a szerencsés helyzetben volt, hogy török kerékpártúrásokat láthatott vendégül. Természetesen egy ilyen esetben kell egy közös tekerés is, ahol jó házigazdaként megmutatjuk a vendégeknek a hazai útvonalakat is. A Budapest-Bicske körön 103 kilométeren jó házigazdaként végiggurult a bringás vendégeivel, majd megvendégelte őket egy kis hazai étellel.

fotó: Ványi Dániel Attila / Strava

Szomszédolás

Tamás úgy döntött, hogy Szombathelyről indulva kicsit körbenéz a határ túloldalán is. Így lett egy komolyabb, 224 kilométeres köre, melyben a Pfaffensattel – Ramsattel – St. Corona útvonalon élvezte a szomszéd ország emelkedőit és lejtőit. Azokból pedig nem volt hiány, így az össz szint 3,222 méter lett!

Reggeli joyride

Péter Békéscsaba és Szabadkígyós között tett egy igazi élménykört. Mindannyian ismerjük ezt az érzést, mikor nincs teljesítménykényszer, jó az idő csak visz minket a flow. Ilyenkor nem a távolság számít, hanem az élmény, amit bringázás közben érzünk. Ez a joyride, amit minden bringásnak receptre kellene felírni! ?

Viharsarki bringás élmények

 

Tekerjetek akár esik, akár nem! ? Osszátok meg velünk a bringás élményeiteket a

Flowcycle Strava csoportjában!

 

Borítófotó: Pécsi Péter

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet