Esőkerülők és vizibiciklisek

Fotó: Fartistan Fatin

Májusi eső aranyat ér – így tartja a mondás. Mondjuk a bringásoknak maximum akkor, ha kitartó felkészüléssel töltik az esős napokat is ? Nézzétek meg, mit csináltak a Flowcycle Strava csoportjának bringásai ezen az esős héten.

Hirdetés

A vihar szeme

Zalaegerszeg környékén tett egy kört Fatin, aki 24 kilométer/órás átlagtempóval próbálta elkerülni az elkerülhetetlent. Menekülés közben azért sikerült egy jó képet is készítenie a rá leselkedő viharról.

Fotó: Fartistan Fatin

Lucky ride – No Rain 

Zoltán a Dunakanyar emelkedőin igyekezett beelőzni az esőfelhőket – szerencsésen sikerült is neki. Nem ázott el, de azért megküzdött a napsütéses magaslati kilátásért az 57 kilométeres távon.

Fotó: Zoltán Szányi / Strava

Kötöny MTB?

Iván szereti az esőt! Ivánt a Flowcycle Strava clubjának esőmenőjét most sem tudta otthon tartani némi csapadék. Montira pattant az esőben és Ivánhoz méltó módon bringázni ment, mikor a többiek inkább a görgőt választják. Iván, a múlt hét időjárása neked kedvezett! ?

Vizibicikli

Zsuzsanna a Duna menti kerékpárúton tekert, de meglepetten látta, hogy a folyó egyre közelebb van a bringaúthoz. Szentendre előtt már csak kevés hiányzott, hogy a bringautat is elöntse a víz.

Fotó: Zsuzsanna Gyuricza / Strava

Rainwoman

Anna szerint szakadó esőben csak annak kéne bringára ülnie, aki dobogós helyekre pályázik. Ő pedig elég elhivatott volt, hogy a kiszabott edzését ilyen időben is lenyomja, szóval elismerésünk Annának! A fotón azért jól látszik, hogy nincs nagy tömeg a szigeten! ?

Fotó: Anna Szabó / Strava

Fogd meg a söröm!

István és barátja aszfaltos kört tervezett, aztán kicsit másképp alakult. ? Inárcs környékén saraztak egy keveset az esőben, nehogy már az időjárás győzzön! ?

Címlapfotó: Fartistan Fatin /Strava


Továbbra is várjuk vizes és száraz bringás élményeiteket egyaránt a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet