Bőrigázás, csonttáfagyás – így bringázunk mi az őszi monszunban

Nem sokon múlt, hogy az eheti strava híradónk zwift és watopia híradó legyen! ? Az időjárás nem állt mellénk a múlt héten, szinte minden nap esett az eső. Flowcycle csoportunk tagjai közül azonban néhányan rendíthetetlenül próbálkoztak esőben is edzeni, így heti híradónk róluk, az esőmenőkről szól.

Hirdetés

Tamás az időjárás előrejelzés ellenére kimerészkedett a Velencei-tó partjára tesztelni a rossz időt. Az eső mellé még szelet is kapott. Azonban egy bátor szörföst látva ő sem hátrált meg egy kis sportolástól. Azért a téli szettet ő is lepróbálta: a vastagabb kabát mellé előkerült a sízokni is. ?

Fotó: Tamás Horváth / Strava

István az eső ellenére sem szeretett volna benn tekerni, így elindult egy körre Kiskunhalas környékén. Nem tántorította el az edzéstől az eső és a sár sem. A képek alapján nekünk úgy tűnik, még tetszett is neki ? Hiába, van, aki kedveli az időjárás kihívásait.

Levente a János-hegyet vette célba az esőben és hát ne szépítsük, McFagyás lett a jutalma ? Saját bevallása szerint még sosem sikerült ennyire alulöltöznie tekeréshez. Ezt átérezzük, hirtelen jött a rossz idő, könnyű elszámolni a rétegeket!

Fotó: Levente Szmodics / Strava

Krisztiánt az eső sem tartotta vissza attól, hogy a nyelvvizsgázás miatti stresszt levezesse a Velencei-tó körül egy kis kibővített körrel. Ő is hálás volt az immár előkerült téli öltözet miatt, és plusz szélkabát miatt. A Bence-hegyi kilátóhoz vezető utat élvezte, azonban délutáni csúcsforgalmat Székesfehérváron már nem annyira.

 

Erzsébet többedmagával vágott neki egy Esztergom-Budapest tervnek, aztán másképp alakult a történet. Eső, hideg és nagyon komoly elázás után felvetette társainak a visszafordulás gondolatát, melyet egyhangúan meg is szavaztak (nem csodálkozunk ?). Visszafordultak a kiinduló pontjukhoz, de még egy élvezetes esőben gurulással megjutalmazták magukat a kitartásukért.

Minden esőmenőnek tisztelet a kitartásáért! Bringázzatok a héten is – remélhetően már jobb időben és használjátok a #flowcycle hashtaget a szövegben, hogy könnyebben megtaláljunk benneteket! ?Várunk a Flowcycle Strava csoportjába a jövő héten is!

Címlapfotó: Levente Szmodics / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet