Hirdetés

Újra sikerrel járt egy elmenés a Tour de France-on és Fraile 14. szakaszon aratott győzelme után ismét egy astanás versenyző örülhetett a célban.

Nielsen egész nap aktívan versenyzett, a nap elmenésének egyik döntő szelekcióját is az ő akciója hozta el a szakasz egyetlen első kategóriás emelkedőjén a Pic de Nore-n. A hegy után nyolc fő maradt elöl, köztük Nielsen mellett Rafal Majka (Bora Hansgrohe), Domenico Pozzovivo (Bahrain Merida) és Bauke Mollema (Trek Segafredo). A szakasz utolsó kilométerein befújó oldalszélben tovább szelektálódott a csoport, már csak hárman jutottak el elöl a célig, közülük Magnus Cort Nielsen volt a leggyorsabb, aki a sprintet indító Ion Izagirrét (Bahrain Merida) és Bauke Mollemát sprintelte le.

Hirdetés

A főmezőny több mint tíz perccel később érkezett és habár az oldalszeles szakasz okozott néhány kellemetlen percet, végül a sárga trikós Thomas és az összes többi esélyes is egy csoportban érkezett meg.

Holnap pihenőnap, aztán a Tour utolsó hete következik.

A 2018-as Tour de France 15. szakaszának végeredménye és az összetett állása:


Címlapfotó: A.S.O / P.Ballet


Kövesd velünk a 2018-as Tour de France történéseit! Mindent megtudhatsz a versenyről a flowcycle.hu/tour-2018 oldalon!

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet