Mi kell ahhoz, hogy 400 kilométert tekerj az Alföldön?

Fotó: Gombás Miklós

Látványos képekben és teljesítményekben gazdag múlt hetet zártak a Flowcycle Strava csoportjának tagjai.  

Hirdetés

416 kilométeres alföldi kaland

A Tour de Alföld Kecskemétről induló 300 kilométeres távja nem volt elég Balázsnak, aki Budapestről indulva még hozzátett egy keveset a kihíváshoz. Így lett 416 kilométeres ez az alföldi kaland. A széllel és a fáradtsággal folytatott harcát Balázs ráadásul egy versben osztotta meg velünk! 😊

Őrségi tekergés

Miklós kihasználta a napsütéses időjárást és kétkeréken merült el az Őrség őszi szépségében. A Csákánydoroszlóról induló 50 kilométeres élménytúra bővelkedett erdőkben, tavakban és más csodás látnivalókban.

Nyáridéző Omis

János azon szerencsések közé tartozik, akik még élvezhetik kicsit a nyári tekeréseket. Ő ugyanis Omisban gurulgatott elképesztő helyeken. Sziklás hegyek, szikrázó napsütés, vakítóan kék víztükör – ezekből mind jutott az útra. A 87 kilométeres adriai kör képei sokunkban visszaidézik a nyári emlékeket.    

Pannonhalma 10x

József szintén kihívások elé állította magát, hiszen nem elégedett meg Pannonhalma emelkedőjével egyszer – összesen 10x mászta meg a hegyet. A közel 100 kilométeresre duzzadt táv így összesen 1391 méter szintemelkedést tartogatott József számára.

Címlapfotó: Gombas Miklós / Strava

Inspirálódjatok és osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában a jövő héten is!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet