Menőség a kerékpárzárak között – ez a FoldyLock Compact

Fotó: https://seatylock.com/collections/folding-locks/products/foldylock-pride

Ez az zár, ami nem csupán jól néz ki, könnyen kezelhető, de ott is mered vele hagyni a bringád. A FoldyLock Compact egy olyan összecsukható kerékpárzár, melynek kis súlya, kompakt kialakítása és mérete imponáló.

Vízálló és időjárásálló felépítés

Hirdetés

Anyaga edzett acél, üvegszálas borítással. A fém alkatrészek rozsdaállók, a műanyag alkatrészek UV-állók. Súrlódáscsillapító mechanizmus: egy remek fejlesztés a zavartalan működés érdekében. Az egész mindössze egy kilogramm súlyú, mégis magas teherbírású. Többféle színben kapható, hogy biztosan passzoljon a te bringádhoz is: kék, narancssárga, fekete, szürke, sárga és vegyes színű.

A FoldyLock Compact minden eleme gondosan megtervezett és kivitelezett, olyannyira, hogy 2020-ban elnyerte az Európai Dizájn Díjat.

Könnyű kezelhetőség

Kézreálló, könnyen nyitható és zárható kialakítása, amit biztonságos henger mechanizmusa tesz lehetővé a számodra. Mivel 180 fokos szögben nyílik, szinte bármihez hozzá tudod rögzíteni a bicajodat a segítségével.

Lopásbiztos

A leggyakoribb lopási trükkök ellen megfelelő védelmet nyújt. A rozsdamentes kialakítás véd a vágószerszámok (pl. csavarvágó), a kalapács, véső ellen, és a fűrészelésnek sem enged. Ellenáll a fagyasztó spray-nek is, így sem lehet feltörni. A SeatyLock modell biztonsági besorolása az 1-18 közötti skálán 14, ami azért nem rossz!

A zár maga kevés helyet foglal, kompakt módon összecsukható. Tartókonzolja segítségével fel lehet helyezni a kerékpárvázra.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet