Budapest, 2022. augusztus 10. – A Levegő Munkacsoport augusztus végéig meghosszabbította „Hogyan tárolod a kerékpárodat?” elnevezésű fotópályázatát – olvasható a civil szervezet Facebook-oldalán.

Hirdetés

„Az Európai Környezetvédelmi Ügynökség adatai szerint az Európai Unióban Bulgária mellett Magyarországon hal meg évente a legtöbb ember a légszennyezettség miatt (lakosságarányosan számítva). Az autózás lecserélése fenntartható közlekedési módokra kulcsfontosságú egy élhető jövő érdekében – mondta Lukács András, a Levegő Munkacsoport elnöke.

A fotópályázatot a Tiszta Városok Kampány részeként hirdették meg. Célja, hogy még inkább ösztönözze a lakosságot a kerékpárhasználatra, egyúttal pedig szeretné felhívni a figyelmet a biztonságos és kényelmes kerékpártárolási lehetőségek megteremtésének szükségességére.

A jelentkezőknek azt kell megmutatniuk, hogy milyen érdekes, vicces, illetve különleges módon tárolják a biciklijüket. A 25 legkreatívabb képet a Levegő Munkacsoport a Facebook oldalán teszi közzé, a legtöbb like-ot kapó három alkotás nyereményben részesül. A képeket 2022. augusztus 31-én 18 óráig lehet beküldeni a levego@levego.hu címre.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet