A francia kerékpáros csapat névadó szponzorának magyarországi leányvállalata, a Groupama Biztosító különleges eseménnyel készül a világ egyik legrangosabb kerékpárversenye, a Giro d’Italia budapesti startjára. Május 3-án ezer jelentkezőnek biztosít lehetőséget arra, hogy székházánál találkozzon, majd együtt tekerjen a Városligeten keresztül a „Nagy Rajt” helyszínére Valter Attilával, a Groupama-FDJ versenyzőjével. Mutatjuk a „Nagy Rajtot” felvezető program részleteit.

Valter Attila – ahogy többi versenyére is – a Giro d’Italiára is itthon készül a csapatától és francia edzőjétől kapott edzéstervének megfelelően. A kerékpározást nem tartja monoton sportnak, állóképességi edzéseken, vagy ha egyedül edz, sokat gondolkodik és nagyon elvont elektronikus zenét hallgat. Az évi 30-35 ezer km-es távjaival bő évente megkerülhetné akár a Földet is az Egyenlítő mentén, idén már 10 ezer km-nél tart. A teljesítmény mellett azonban fontosnak tartja azt is, hogy élvezze, amit csinál, ebben csapata is maximálisan támogatja.

Hirdetés

A cél egy szakaszgyőzelem
Úgy érzi, fizikailag és mentálisan is megfelelő állapotban van, sikerült jól felkészülnie a nagy versenyre. „A Giro d’Italián a cél egy szakaszgyőzelem, ami idén reális is, és ez az, amire ebben az évben igazán vágyom. Szeretném kiélvezni, hogy egy ilyen nagy verseny itt van Magyarországon, szeretném mélyen bevésni az élményt. Ezt ajánlom a szurkolóknak is és azt, hogy bizakodjanak, és kövessék végig a versenyt, mert szerintem Olaszországban fognak az igazán nagy dolgok történni” – mondta el az esélyeket latolgatva Valter Attila.

Már a „Nagy Rajt” előtt is szurkolhatunk Valter Attilának
A Giro d’Italia előtti FELVEZETŐ KÖR rendezvényről így nyilatkozott: „Jó látni, hogy a Groupama nem csak Franciaországban, hanem itthon is felkarolja a kerékpározás ügyét. Nagyon örülök ennek a találkozónak, valószínűleg nem csak engem, de az egész csapatomat motiválja majd, másrészt a szurkolókat is felkészíti erre a csodás versenyre. Várom a találkozást és bízom abban, hogy a FELVEZETŐ KÖR résztvevői visszatérnek majd a verseny szakaszaira, és ott is szurkolnak majd nekünk.

A május 3-i ingyenes, de regisztrációhoz kötött FELVEZETŐ KÖR programja:
16:00-tól várják az érdeklődőket a Groupama Biztosító székházánál (1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1., Hungária körút felőli bejárat). Az eseményre legfeljebb 1000 fő regisztrálhat.
16:30-tól Till Attila, a rendezvény házigazdája több ismert kerékpárost is a Groupama színpadára hív, többek között Bodrogi Lászlót, az egyik legeredményesebb magyar országúti-kerékpárversenyző legendát vagy Marc Madiot-t a Groupama-FDJ csapat általános igazgatóját.
17:00-től Till Attila Valter Attilával beszélget pályafutásáról, eredményeiről, felkészüléséről.
17:30-tól 1000 bringás együtt teker a Városligeten keresztül a Hősök terére, a Giro d’Italia „Nagy Rajtjának” helyszínére, ahol magasba emelt biciklikkel és teli torokból üvöltött bíztatással indítják a nagy versenyre Valter Attilát.

Az érdeklődők a Groupama Biztosító facebook oldaláról is elérhető  regisztrációs felületen jelentkezhetnek, ahol minden további információt is megtalálnak a Groupama Biztosító FELVEZETŐ KÖR eseményéről.

Az alábbi videó elindításával megtekinthető Valter Attila személyes meghívója is!

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet