Gombászás az erdőben, vagy krúzolás a tengerparton?

fotó: Antal Ferenc / Strava

Annyira jó, hogy ilyen sokszínűek vagytok a Flowcycle Strava csoportjában! Most is igazán változatos köröket hoztunk a világ minden tájáról.

Hirdetés

Garda-tó kerülés

Aki olyan szerencsés, mint Zoltán, az nem a Velencei tavat kerülte meg a múlt héten, hanem a Gardát. ? A 144 kilométeres tókerülésnél azért némi szinttel is számolni kell, bár a tükörsima aszfaltút kárpótol a nehézségekért. Ha pedig megállnánk egy frissítőre útközben, akkor élvezhetjük az olasz vendéglátás remekeit is.

Bakonyi gombászás

Ferenc Ajkáról indulva a Bakony felé kerekezett. A mostanában hullott rengeteg csapadék következtében sok csodás gombát lehet találni az erdőkben. Ő is lencsevégre kapott néhányat, így mi is megcsodálhatjuk őket. A 32 kilométeres távon pedig 464 méter szintet mászott az erdei idillért.

Florida

Talán a legtöbben Jánost irigylik majd az olvasók közül, ő Pensacolában krúzolt egy igazán menőt a tengerparton. Hát, élni tudni kell! ? Végtelen, fehérhomokos beach, pálmafák és egy kis amerikai életérzés.

Naplementés, beszélgetős

Igazi bónusz, mikor egy beszélgetős, laza délutáni tekerést egy ilyen látványos naplemente koronáz meg! István azok közé tartozott, aki megörökítette azt a csodás pillanatot, amikor Mohácsról induló bringázásuk fénypontja lett.

fotó: Emmert István / Strava

Osszátok meg velünk továbbra is bringás élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Borítófotó: Antal Ferenc

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet