Good bye summer

Fotó: Gombás Miklós / Strava

Néhány szerencsésnek még napsütés jutott, de aztán meglegyintette a Flowcycle Strava csoportjának bringásait is a kezdődő ősz szele. Lélekben és felszerelésben nem árt készülni a hűvösebb, szelesebb és olykor csapadékosabb időjárásra. 

Hirdetés

Szemet gyönyörködtető Pilis

Miklósnak és Júliának még jutott a nyárvégi napsugarakból. Ők a Dunakanyarból vágtak neki a Pilisnek. Emelkedős terep – 1300 méter feletti szintemelkedéssel, de páratlan látványban részesül, aki kedvet kap a körhöz. Természeti csodákban bővelkedik az útvonal, így lépten-nyomon láthat valami szépséget az a bringás, aki utánuk csinálja ezt a kört.

Szeszélyes Pilis egy kis meglepetéssel

A Pilisnél maradva, Zoltán Budapestről indulva vette célba Dobogókőt. Őt már meglegyintette az ősz szele, mert a nyárból elindulva már csak 13 fok eső és szél várta a hegyen. A mogorva időjárást csak Valter Ati tudta feledtetni vele, aki szembejövet üdvözölte Zoltánt. ? Valószínűleg a legtöbb bringásnak extra motivációt jelent egy ilyen bringás helló, szóval Zoltán is erőt merített belőle és folytatta útját. A kör vége 115 kilométer lett 1121 méter szintemelkedéssel.

Fotó: Zoltán Szányi / Strava

Őszülő Csóványos

Attila Verőcéről indult egy börzsönyi körre. A Csóványost a zöld jelzésen közelítette meg, így a 60 kilométeres körhöz egy tekintélyes 1600 méteres mászás is társult. Az erdő pedig már kezd színesedni és megjelentek az ősz első sárguló falevelei is. Azért még a nyár sem tűnt el nyomtalanul, aki figyelmes, még talál szedret az erdőben, ha csemegézni lenne kedve pihenésképp.   

Jól elázva

Péter Szokolyáról indulva már kevésbé volt szerencsés, ő bizony alaposan elázott a Duna mellett tekerve. Kismaros, Nagymaros, Szob azért még belefért és elég jó tempót is sikerült tartani a zord időjárás ellenére. Sárga falevelek az esős bringaúton – ezek bizony már az őszt jelzik. Péter pedig egy forró teával jutalmazta kitartását az eső ellenére letekert edzőkör végén.

Címlapfotó: Gombás Miklós / Strava


Bringázzatok ősszel is, és osszátok meg velünk, hogy merre jártok a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet