Granfondo, szülinap és pálinka a hóban

fotó: Balázs Török / Strava

Az elmúlt héten kaptunk őrült szélvihart, mínuszokat és friss havat is. Ennek ellenére bőven volt 100 km feletti tekerés is a Flowcycle Strava csoportjában és a Zwift mellett havas tekerések akadtak szép számmal. 

Hirdetés

Granfondo Komáromból

Csabának nem számít, hogy január van, egy granfondo, ilyenkor is belefér. Komáromból tekert Diósdig – hidegben ugyan, de legalább napsütésben. A táv 102 kilométer lett 788 méter szinttel.

100 felett a fővárosban

Bálint egy 143 kilométeres körért el sem hagyja Budapestet, megoldja városon belül is a távot. Persze itt is lehet szintet is menni, de ő inkább a távra ment rá ezen az edzésen. Ha még a -8 fokos hőmérsékletet is hozzá vesszük, ez egy igazán elismerésre méltó kör volt!

fotó: Gyula Bálint / Strava

Derült égből hóvihar

Zoránnak átírta az edzéstervét a front okozta hirtelen időjárásváltozás. Napsütésben indult, majd félúton lecsapott rá a komoly széllel érkező hóvihar. Aki átélt már hasonlót nyeregben, az tudja mennyire küzdelmes egy ilyen helyzet. Ő is küzdött a slick gumikkal a szűz hóban a hideggel és hóval.  

fotó: Zsivity Zorán / Strava

Szülinap a hóban

Balázs a negyedik x-et egy granfondoval szerette volna ünnepelni, de más ajándékot küldtek neki az égiek – 5 cm friss havat. Újratervezés után Érdről Beloiannisz felé indult barátjával terepen. Végül 71 kilométer lett a táv, de a havas tekerés méltó szülinapi ajándék lett így is! 😊

Fahéjas almapálinka

Ferenc Ajkáról indult barátjával Márkóra, a Fekete István kilátóhoz túrázni egyet a hóban. A közel 1000 méteres szint emberes kihívás lett a havas terepen, az utolsó 30 méteren már el is forogtak a kerekek hóban. Ennek ellenére megünnepelték a havas sikert némi lélekmelengetővel mielőtt hazaindultak. 😊

Borítófotó: Török Balázs

Várjuk továbbra is az élménybeszámolóitokat, inspiráljuk egymást továbbra is a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet