Monkeycycle a multifunkciós bicaj, ami együtt változik a gyerekkel

fotó: https://www.monkeycycle.com/

A leginnovatívabb ötletek mindig a problémákból születnek. A Monkeycycle ötletgazdái maguk is kerékpárosok és szülők is egyben. Gyermeküknek első bringaként rendeltek egy csúcsszuper futóbringát, tudván, hogy az egyensúlyozás elsajátítása alappillére a biztonságos bringázásnak. Azonban rögtön szembesültek is a problémákkal: túl nehéz volt a bicaj, és a dombos környékükön nem találták biztonságosnak a fék hiányát sem.

Ezekre a problémákra keresvén a megoldást találták ki az átalakítható, szettben kapható Monkeycycle kerékpárokat. Így egy vásárlással négyféle kerékpár is könnyedén összeállítható az adott szettből: háromkerekű, alsó vázas futóbicaj, felső vázas futóbicaj és egy pedálos-láncos változat. Gyakorlatilag egy bringát veszünk, négyet kapunk így együtt változik a gyermek igényei szerint.

Hirdetés

A tervezők a felhasznált alkatrészeken sem spóroltak. Tektro tárcsafékek, pumpálható kerekek is tartoznak a minibringákhoz – pont mint a nagyoknál! 🙂

Jelenleg még csak az USA-ban kapható a termék megrendelés után – az ára 499 dollár. A tervezők és a fejlesztők azonban nyughatatlanok – az új fejlesztések között szerepel négykerekű változat és babakocsiként funkcionáló darab is.

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet