Határon innen és túl

Fotó: Pusztai László / Strava

Az elmúlt héten feszegették kicsit bringásaink a határaikat a Flowcycle Strava csoportjában. Van, aki belföldön próbálta tágítani a saját korlátait, van, aki pedig még a határon is túlment a bringás élményekért. 

Hirdetés

Rakéták, Babetta és bringa

Szabi bringára pattant Debrecenben, és a Tisza-part érintésével visszatekert a másik irányból a városba. Igazán érdekes, fotóriportnak is beillő dokumentációt készített a túrához – rengeteg képpel. A teljes táv 178 kilométer lett, amit Szabi a 33 fokos melegben teljesített.

Orfű-Pécs

Bence a családdal tesztelte az Orfű-Pécs kerékpáros útvonalat, ami elnyerte a tetszését. A tekerés mellett némi kulturális és gasztronómiai élmény is belefért a túrába. Az útvonal mindkét irányba emelkedős, így a 40 kilométeres távhoz 718 méteres szintemelkedés is tartozott.

Szlovén élménybringa

Most, hogy már szabadabban utazhatunk, László Szlovéniát választotta úticélnak. Nem kell sokat utazni, hogy odajussunk, cserébe lélegzetelállító táj, széles és jó minőségű utak várják a bringázás szerelmeseit. László fényképei is utikönyvbe illenek, érdemes megnézni őket! Az ideális körülmények között könnyedén meg volt neki is a 134 kilométeres táv. A hegyek miatt pedig egy tekintélyes, 2522 méteres szintkülönbség is járt az edzéshez.  

5000 méter szint

István a fejébe vette, hogy megtekeri az 5000 méteres szintet. Mivel hazánk nem bővelkedik komoly hegyekben, így ehhez a teljesítményhez bizony ismétlésre van szükség. Sok-sok ismétlésre. István a Hajagot választotta tetthelyül, és mivel nagyon jól tűri a monotonitást, így ezt a távot 36x ismételve (!!) össze is hozta az áhított ötezrest.

Fotó: István Rónaszéki / Strava

KOM és PR gyűjtés a Börzsönyben 

Márkó teljesítményre kiéhezve, barátokkal vágott neki Szentendréről a Börzsönynek. Először bemelegített kicsit a Duna-Ipoly Nemzeti Parkban, majd megindult a Börzsöny felé. Számos PR és KOM lett a 100 kilométeres táv jutalma. A leggyorsabb szakaszok közel 78 kilométer/órás sebességgel száguldott lefelé, de még előtte a Csóványoson azért lefotózta a különlegesen szép felhőket az égen.

Címlapfotó: Pusztai László / Strava


Keressétek ti is a bringás kihívásokat és osszátok meg velünk őket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet