A hegyekben még a hó az úr

Fotó: Biki Norbert

Hiába tartunk április közepén, a tél még nem akar engedni a szorításából. Flowcycle Strava csoportjunk tagjai azonban megállíthatatlanok, és a havas hegyeinket csupán egy kihívásnak tekintik.

Hirdetés

Kab-hegy

Úgy tűnik, hogy a tél még erőlködik egy keveset és nem akarja átadni a helyét a tavasznak. Norbert a Kab-hegyen még igazi havas utakon tekerhetett emiatt. Két hónappal ezelőtt ezen nem is lepődtünk volna meg, de valljuk be, azért most már jöhetne az igazi tavasz! ?

Ma megkaptam az első Sputnyikot ? 

Anna ugyan nem hegyet mászott, de kilőtt, mint a rakéta. Neki az oltás ellenére is sikerült megszerezni a koronát – szerencsére csupán a Strava-féle koronát. Királynőhöz méltón szelfizett is egyet ennek örömére! ?

Fotó: Anna Szabó / Strava

Solo CRK Ride

Áron kihasználja az off-szezont, és a CRK pályát tesztelgette a múlt héten. Az biztos, hogy a vírus miatti elmaradt versenyek nagyon sokunknak hiányoznak és még inkább várjuk, hogy idén mi kerül majd megrendezésre. Áron is gyűjtögette a PR-okat a távon, amik biztosan jól jönnek majd, ha élesben is mehet majd a verseny.

Fotó: Aron Glozer / Strava

Csóványos

Fanni a havas Börzsönynek vágott neki, azon belül is a Csóványost vette célba. A 41 kilométeres távon közel 1000 méter szintet kellett mászni a kiszemelt célpontig. Igazi télies, havas edzés lett a hegymászásból.

Fotó: Fanni Ringelhann / Strava

Lillafüred

Gábor egy kis lillafüredi mászást tervezett a múlt hétre. Neki sem volt melege a lefeléken, igazán hűvös időjárás jellemezte az elmúlt néhány napot! A hőmérséklet az adatok alapján 8 fok volt, de azért 50 km/óra körüli sebességgel lefelé az sem annyira kellemes. A hóolvadásnak és az esőnek köszönhetően pedig még sár is akad bőségesen.

Címlapfotó: Biki Norbert / Strava


Tekerjetek továbbra is akármit is tartogat nekünk az időjárás. Osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában.

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet