Heti strava híradónkhoz Flowcycle csoportunk hegyi felfedezőinek az edzéseiből gyűjtögettünk. Ők fáradhatatlanul gyűjtötték a szinteket, miközben hazánk hegységeit vették célba. Mi pedig most segítségükkel bejárhatjuk a Karancs-Medves vidéket, a Velencei-hegységet, a Bakonyt és a Mecsek erdeit is.

Hirdetés

Sándor a Karancs-Medves vidéken indult erdőnézőbe, hogy megcsodálja a gyönyörű őszi színekbe öltözött fákat. A 25 kilométeres tekerése során begyűjtött 429 méter szintkülönbséggel meg is nyitotta szintgyűjtő háziversenyünket. Aki a fotók alapján kedvet kap ehhez a varázslatosan szép környékhez, azt csak bíztatni tudjuk, hogy tervezzen arrafelé egy túrát valamikor.

Ágoston erdő terápiát rendelt magának az első novemberi napra, amivel igazán egyet tudunk érteni a fotói láttán. Annyira jól ment a kezelés, hogy több mint 100 km táv és 1000 méter szintkülönbség is összejött az edzés során.

A másik szintfaló a héten Péter volt, akit annyira fellelkesített a jutalomsör és rétes gondolata, hogy a Mecsekben tekert le hasonlóan 1000 méter feletti szintkülönbséget, azonban neki ehhez elegendő volt egy 50 kilométeres táv is.

Dávid a Velencei-hegységet vette célba szintvadászata során, neki picivel több, mint 1200 méter jött össze. Hegyi edzése során sok szarvassal és őzzel találkozott. Nem csak a szarvaslest irigyelhettük tőle a héten, hanem azt is, hogy beszámolója szerint tökéletesen sármentes terepen élvezhette az erdei edzőkörét.

Köszönjük a képes idegenvezetést hazánk gyönyörű hegységeiben ?. Mutassatok nekünk még több érdekes helyet, tájat és izgalmas edzéseket a Flowcycle Strava csoportjában a jövő héten is! Ha szeretnétek ti is bekerülni Strava híradónkba, írjatok pár mondatos leírást edzéseitekhez, fotózzatok és használjátok a #flowcycle hashtaget a szövegben!

Címlapfotó: Sándor Szabó / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet