Hideg, szürkeség, köd és eső

Fotó: Szabolcs Bazsó /Strava

Csupa olyan körülmény, amikor nem nagyon van kedvünk bringára pattanni. Azonban a Flowcycle Strava csoportjának tagjai ilyenkor is mennek, gurulnak és másznak – csak azért is két keréken! 

Hirdetés

Fagyosan, de kettesben

Dávid pozitívan tekint az életre, igaz, hogy megfagyott a 80 kilométeres körön, de legalább kedvese is vele tartott. Hát igen, együtt még a fagyoskodás is jobb! A Budapest -Szentendre-Budapest útvonalon küzdöttek a hideggel és gyűjtögették szorgalmasan a PR-okat.

Hűsölés a hegytetőkön

Attila is kedveli a kihívásokat, és a hideg ellenére magaslati célpontokat tervezett az edzőkörébe. A Guckler-kilátóval kezdte a szintezést, aztán egészen Pilisborosjenőig tekert, hogy megnézze az Egri-vár másolatát. Így a 46 kilométeres körön 846 méter szintet is teljesített.

Christmas is coming

Balázs ügyintézős tekerésre indult Érdről Budapestre, aztán valami egészen más kerekedett ki belőle. Magával ragadták az ünnepre készülődő főváros fényei, és teljesen ráhangolódott a karácsonyi feelingre. Hát igen, az ember lelkére üdítően hat a szürke, hűvös nappalok után a díszesen kivilágított város.  

Ködbe vesző túlpart

Szabolcs a nem túl bizalomgerjesztő időjárás ellenére is nyeregbe pattant. Ő is Budapesten gurult egy rövidet és kattintott pár igen sejtelmes, de annál látványosabb képet. Neki nem hideggel gyűlt meg a baja, hanem a látási viszonyokkal. Ugyanis sűrű köd szállt a fővárosra, amitől egészen más arcát mutatta meg azoknak, akik kimerészkedtek az utcára.

Esőben

István 3 napig bírta bringázás nélkül, azután már az eső sem tarthatta vissza egy kiadós kis tekeréstől. A Szigetszentmiklós-Ráckeve vonalon végig esett, de a ruházata jól bírta, így a nem éppen ideális körülmények között is meglett a 71 kilométeres táv.

Fotó: István Cseh /Strava

Címlapfotó: Szabolcs Bazsó / Strava


Ne fogjátok vissza magatokat télen sem! Osszátok meg velünk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet