A hőségriadó sem riaszt vissza a tekeréstől

fotó: Veszelovszki István / Strava

Vannak azok a napok, amikor a hőségriadó ellenére is bringára pattanunk. Ilyenkor már csak a teafiltert kellene belógatni a kulacsba a friss, forró italhoz. Azonban ilyenkor is tekerünk, mert muszáj. ? 

Hirdetés

Munkából menet kalandosan

Roland bringával közlekedik, de így sem telnek unalmasan az utazással töltött órák. Aki nap, mint nap megteszi ugyanazt az utat, annak a local legend koszorúk már fel sem tűnnek. A meleg sem számít. Az viszont fontos, ha talál egy kétségbeesett kissrácot, akkor megkeresi neki az apukáját. Még akkor is, ha előtte defektet volt kénytelen szerelni. Roland, elismerésünk, köszi, hogy a Flowcycle Strava clubjában tekersz te is!

fotó: Roland Perényi / Strava

Nyárias ride

István Üllés körül tett egy 80 kilométeres kört, amibe igyekezett belesűríteni minden fontos nyári kiegészítőt. Látott csodásan lilába forduló levendulamezőt, evett fagyit napernyős árnyékban és persze a vízpartot sem kerülte el.

BUBA teszt

Szilárd több klubtaggal együtt megnézte a BUBA útvonalát. Nincs is jobb egy nyári napon letekerni a Balatonig és megmártózni egyet a tóban. Szilárdnak tetszett a Budapestről Siófokig tartó 150 kilométeres útvonal, ő valószínűleg rendszeresen fogja használni majd.

Az erdőbe hűsölni

Anikó Dobogókő felé vette az irányt, gondolván az erdőben hűvösebb lesz az idő. Jól tette, hiszen ilyenkor jó pár fokkal kellemesebb a hőmérséklet a fák között és még árnyék is van. Anikó is 100 kilométer fölé futott a meleg ellenére is, sőt, haza sem akart menni! ?

Borítófotó: Veszelovszki István

Várjuk együtt az enyhülést, de addig is bringázzunk – ha kell inkább hajnalban és estefelé. Osszátok meg velünk merre jártok a Flowcycle Strava csoportjában!

 

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet