Húsvéti nyúlvadászat kétkeréken

fotó: Attila Czigány / Strava

Alaposan kihasználták az ünnepi hetet és hosszú hétvégét a Flowcycle Strava csoportjának bringásai – szép számmal mentetek hosszabb köröket és jelentősen megnőtt a nyuszis tartalmak mennyisége is. ? 

Hirdetés

6 kilátó és egy vár

Zsolt halmozta a magaslati élményeket kilátótúráján, mely Reziből indult. A 83 kilométeres távon egymást érték a kilátók, így a fotók száma is szépen gyarapodott a tekerés mellett. A kilátótúra alatt pedig 1382 méter szintet kellett Zsoltnak megmásznia a látványos képekért.

Kab-hegyi kerékpárkörút és egy kis plusz

Dávid Várpalotárólt indult egy hosszabb körtúrára, mely ízelítőt ad a Bakonyból és a Kab-hegyből is. Van benne kisforgalmú út és sok-sok erdei út is, így élményekből nem volt hiány a 220 kilométeres távon.

Szeles menet

Máténak a napsütés mellett kijutott az igen erős szélviharból is – küzdött is rendesen az Egerből induló 60 kilométeres edzőkörön. Azért az eredményekből látszik, hogy a 680 méteres szintből két mászás is elég jól sikerült neki a szeles körülmények ellenére.

fotó: Farkas Máté/ Strava

Nyuszivadász ride

Attila húsvét alkalmából a hosszabb tekerést összekötötte némi húsvéti nyúlvadászattal – így jó pár fotón sikerült megörökítenie a híres tapsifülest. A Győrből induló 128 kilométeres távra 1000 méteres szint is jutott, így az ünnepi móka mellett azért az edzés is PR-okban is gazdagra sikerült.

Zempléni magaslatok

László a Zempléni emelkedőkön gyűjtötte a szinteket sikeresen, hiszen egészen 2000 méterig jutott a 77 kilométeres magaslati túrán. A lankák ugyanis nem jöttek, csak valahogy mindig az emelkedők gyűltek. ?

fotó: László Benke / Strava

Borítófotó: Attila Czigány

Aki túltolta az ünnepi finomságokat a hosszú hétvégén, annak külön várjuk az eheti Strava bejegyzéseit a Flowcycle Strava csoportjában! 🙂

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet