Balaton, Káli-medence, kerékpár – ez a három dolog már önmagában elég lenne egy jó bringás film elkészítéséhez, de igényes megvalósítás nélkül fabatkát sem érne az egész. Az Élj utol, ha tudsz! szerencsére nem okoz csalódást.

Infinety hirdetés

A csupán fél órás film a napokban ünnepelte három éves születésnapját, de úgy gondoltuk, hogy méltatlanul kevesen látták, így megosztjuk veletek.

Az Élj utol, ha tudsz tud valami olyasmit, amit csak kevés film: beszippant. Fogalmunk sincs, hogy ez a sportról, a táplálkozásról, a történelemről, vagy a bringázás öröméről szól, de ez talán nem is fontos. Kapunk mindenből. Kapunk egy kicsit a vidék, és a természet szeretetéből, de a film egyszerre útikalauz is a környékről. És legvégül: mementó egy boldog, bringás gyerekkorról.

A film készítője, Lőrincz Mátyás, aki manapság sem hagyott fel a videózással. Fiait rendszeresen kíséri a régió versenyeire és YouTube csatornájukon időről-időre felbukkannak videós beszámolók. Az Élj utol, ha tudsz Kerékpáros filmek kategóriában második helyezést ért el a 2017-es Savaria Filmszemlén.

Infinety hirdetés
Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

öt × egy =