Balaton, Káli-medence, kerékpár – ez a három dolog már önmagában elég lenne egy jó bringás film elkészítéséhez, de igényes megvalósítás nélkül fabatkát sem érne az egész. Az Élj utol, ha tudsz! szerencsére nem okoz csalódást.

Hirdetés

A csupán fél órás film a napokban ünnepelte három éves születésnapját, de úgy gondoltuk, hogy méltatlanul kevesen látták, így megosztjuk veletek.

Az Élj utol, ha tudsz tud valami olyasmit, amit csak kevés film: beszippant. Fogalmunk sincs, hogy ez a sportról, a táplálkozásról, a történelemről, vagy a bringázás öröméről szól, de ez talán nem is fontos. Kapunk mindenből. Kapunk egy kicsit a vidék, és a természet szeretetéből, de a film egyszerre útikalauz is a környékről. És legvégül: mementó egy boldog, bringás gyerekkorról.

A film készítője, Lőrincz Mátyás, aki manapság sem hagyott fel a videózással. Fiait rendszeresen kíséri a régió versenyeire és YouTube csatornájukon időről-időre felbukkannak videós beszámolók. Az Élj utol, ha tudsz Kerékpáros filmek kategóriában második helyezést ért el a 2017-es Savaria Filmszemlén.

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet