Örök megosztó téma, hogy kell-e a hétköznapi, zömében városi bringázások során sisakot viselni. Bevallom, általában én is csak akkor veszem fel, ha konkrétan sportolni megyek, de azért akadnak olyan dermesztő videók, amik elgondolkoztatnak.

Hirdetés

Hősünk Maids Moretonban bringázott és teljesen elveszítette uralmát a bringa fölött. Talán jeges volt az út és ráfékezett? Passz, a lényeg, hogy a sebesség viszonylag átlagosnak tűnik, mégis pillanatok alatt jön a zakó. Ezt valószínűleg mindnyájunk megtapasztalta már párszor, a helyzet azonban sokkal komolyabbá válik, ha a tornamutatványba belerondít egy tárgy. Egy nagyon nagy tárgy.

A repülés három okból is szerencsésen végződött. A nagyon nagy tárgy csak egy autó volt, ráadásul a bringáson volt sisak is, így valószínűleg kisebb agyrázkódással és egy törött bukóval megúszta a dolgot. A harmadikat már nem is szerencsének, hanem színtiszta becsületnek neveznénk: a videó leírása szerint a bringás értesítette a tulajdonost az okozott kárról.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

2 hozzászólás

  1. Szep-szep! Azonban sem a bokaja nem torott el, sem a feje nem erintett semmit sem. Amugy minden mas rendben van. Jo cikk, minosegi! 🙂

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet