Így nyaral egy bringás

Fotó: Tibor Tóth / Strava

Július a nyári szünet és a nyaralások főszezonja. Sokan töltik nyári szabadságuk egy részét külföldön a Flowcycle Strava csoportjának tagjai közül is. Azonban az igazi bringások nyaralás alatt is tekernek! ?  

Hirdetés

Szlovén bringasztráda és alagutak

Attila a szlovén Piran és Koper közötti parti utakat tesztelgette. Kopernél bringasztráda és az útvonalon található alagutak tették még különlegesebbé ezt a partmenti edzést. Bakancslistás hely bringásoknak! ?.

Horvát partvonal

Zsolt a horvát tengerparti szakaszon taposta a pedálokat. Ezen a látványos szakaszon azért már emelkedők is voltak. Opatija a közkedvelt nyaralóhely volt a kiinduló és egyben célpont is. Ebből is látszik, hogy bringások nyaralás alatt is tekernek, nem csak a hasukat süttetik a tengerparton! ?

Fotó: Zsolt Lazar / Strava

Tüköraszfalt ország

Dávidot a hegyek és a Hohe Wand felé űzte a kánikula, ahol legalább 10 fokkal hűvöseb időjárás és kiváló bringás körülmények várták. A hibátlan utakon a táv és a szint is gyorsan gyarapodott. A túra végére közel 150 kilométert és több, mint 2100 méter szintkülönbséget mutatott az óra.   

Fotó: Dávid Töltési / Strava

Szülinap a felhők felett

Tibor Horvátországban ünnepelte a születésnapját, nem is akárhogy. Makarskából a Sveti Jure felé vette az irányt, és a csúcsra felérve pedig a felhők felett emlékezett meg erről az életeseményről. Hát igen, ez bringás születésnaphoz méltó ünneplés volt! 🙂

Fotó: Tibor Tóth / Strava

Címlapfotó: Tibor Tóth / Strava


Osszátok meg velünk épp merre jártok a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet