Változatos edzéseket láthattunk tőletek a Flowcycle csoportjában. Volt itt százas, idillikus téli, jótékony ételosztós és még négyórás görgős edzés is.

Hirdetés

Januári granfondo – mentális edzés szélre ???

Csaba hosszúval kezdte a hetet, még az erős szél sem tudta elvenni a kedvét a januári granfondótól. 110 kilométer lett a vége és majdnem az 1000 méter szintet súrolta szintben. Saját bevallása szerint nem kényes az időjárási viszonyokra, viszont szélben nagyon küzdelmes számára az edzés. Így ez egyben mentális tréning is volt, hogy szeles időben se romoljon sokat a teljesítménye.

Fotó: Ökrös Csaba HU / Strava

Sárrecsegtető ride

Miklósnak az a fajta fagyott talaj jutott, amikor még a sár is recseg a kerekek alatt. Mondjuk ez még mindig szerencsésebb, mint kerékagyig elsüllyedve a mély sárban szenvedni ?. Nyíregyháza közelében tekerte le 53 kilométeres edzőkörét a zúzmarás körülmények között, ahol a képek alapján semmi nem zavarta meg természet téli álmát.

Reggeli a hóban

Istvánnak egy idilli havas hegyi tekerés jutott Mezőkövesd és Felsőtárkány között. 50 kilométer, 558 szint, gyönyörű havas táj és reggeli a hegytetőn – nem is indulhat jobban a napja egy montisnak! ?

Budapest Bike Maffia ride

András azon önkéntesek egyike, akik önzetlenül segítenek a fedél nélkül élőknek ételhez jutni. Télen még nehezebb az életük ezeknek az embereknek, de szerencsére a Budapest Bike Maffia nem hagyja ilyenkor sem őket. András jutalma a járat végén egy kis bónusz hóesés volt. Ha teheted, csatlakozz te is a kezdeményezéshez ITT. Ha részletesebben is olvasnál a Budapest Bike Maffiáról, nézd meg a vezetőjükkel készített interjúnkat ide kattintva.

Fotó: András Pintér / Strava

Bringás maffia a hajléktalanok megsegítésére

4 óra görgőn

László fotók nélkül került be a heti válogatásba, ugyanis ő 4 órát tolt le egy intenzív görgős edzésen. Leírása alapján kinn még mínusz fokok voltak, mikor elkezdte a görgőzést. Később ugyan látta, hogy kisütött a nap, de már nem kockáztatta a megfázást, hogy kint folytassa a tekerést, így még lenyomott egy keveset hozzá pluszban. Elismerés a kitartásához, nem sokan csinálnánk utána egy ilyen hosszú görgős edzést! ?

Milyen hatással van a téli bringázás az ízületeinkre?

Dobogókő púp 2x

Sándor szeret mászni, hiszen a dobogókői tekerés is kevés volt neki, ő inkább 2x mászta meg a púpot. Így a 87 kilométeres körhöz össze is jött neki egy 1300-as szint is és néhány PR. Az útközben látott szivárványt minden bizonnyal jutalomként kapta a lelkes edzésért cserébe ?.

Címlapfotó: Korpa István


Ne hátráljatok meg továbbra sem a mínuszoktól, széltől, vagy bármitől, amit az időjárás tartogat számunkra! Tekerjetek, és osszátok meg velünk a Flowcycle Strava csoportjában.

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet