Erre a vizes, hideg, nyirkos időjárásra jól jönne egy olyan anyag, ami tényleg szárazon tartja a testünket. DexShell pont ezt ígéri, és mi ki is próbáltuk!

Hirdetés

Gyakran hallunk olyan termékekről, amelyek a vízállóságukkal hívják fel magukra a figyelmet. Ezek közül némelyik többé kevésbé hasznos is, de igen nagy részük elvérzik használat közben. A DexShell eurobikeos standja azzal tűnt ki a többi ruhagyártó közül, hogy termékeiket valóban ki lehetett próbálni mostoha körülmények között.

A feliratért kattints a jobb alsó sarkban a fogaskerék melletti ikonra.

A videónkon látszik, hogy hiába mártottam bele a kezem a zoknin keresztül a vízbe, teljesen száraz maradtam. A DexShell szinte minden létező szabadidős sportban jelen van, membrános anyagaik fellelhetők sapkákban, zoknikban, kamáslikban, kesztyűkben, felnőtt és gyerek cuccokban, sőt katonai felhasználásban is.

Ha szeretnél még több videós tartalmat tőlünk, iratkozz fel YouTube csatornánkra.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet