A Rubbee X képes elektromos átalakítással ellátni a kerékpárokat. A dizájnos szerkezet 2013-ban robbant be a köztudatba, de „végleges formáját” csupán néhány héttel ezelőtt publikálták.

Hirdetés

A Rubbee X lényegében egy olyan átalakító eszköz, amely képes elektromossá tenni a bringákat. Ez a könnyű szerkezetű elektromos segédberendezés közvetlenül a hátsó kerékhez illeszkedik. Elvileg maga a csatlakoztatása sem igényel több időt néhány másodpercnél.

A korábbi verziókhoz képest jelentős újításokon ment keresztül, és nem csak a külsejét tekintve. A jelenlegi típusban már kicserélhetőek az akkumulátorok, valamint új fékezési funkcióval és LED-es féklámpákkal is ellátták a szerkezetet. Sőt, ez utóbbi az akkumulátor töltöttségi szintjét is képes jelezni, valamint irányjelzőként is működik.

A régebbi változat anyagában is jóval nehezebb volt, hiszen javarészt fémszerkezetre épült. Ezzel szemben a Rubbee X 50%-kal könnyebb, mint az elődei és a felhelyezése is kevesebb időt igényel.

Emellett a Rubbee X hozzácsatlakoztatható az okostelefonunkhoz is, hogy nyomon tudjuk követni a napi útjainkat és a teljesítményünket, amit a későbbiekben szabályozhatunk is a segítségével.

A Rubbee X előrendelési ára jelenleg 356 dollár (körülbelül 92 ezer forint) körül mozog. A szállítás 2018 júniusára tehető.

Hirdetés
ForrásDigital Trends

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet