Napokon belül bejelenthetik a Bátorfi Béla által fémjelzett Pannon Cycling Teamet, amelyről egyre több információ lát napvilágot a közösségi médiában.

Hirdetés

Már hónapok óta rebesgetik bringás berkekben, hogy új kontinentális csapat indulhat, ám elsőként a 24.hu szellőztette meg a projektet, ahol inkább az új alakulat pénzügyi, szervezeti hátterét vitatták. Később a Straván bukkantunk rá a Pannon Pro Cycling team csoportra, de további részletek ott sem derültek ki.

Stravás csoportunkba azonban tegnap új bejegyzés érkezett, amiben lelepleződött a csapat új meze is. Ruttkay Zoltán feltöltött edzése alapján a csapat szicíliai edzőtáborát tölti. A feltöltés alapján kiderült, hogy melyik csapatra gondolt Eisenkrammer Károly néhány nappal ezelőtti sajtótájékoztatóján, ahol megemlítette, hogy tud olyan alakulatról, amely a mezén fogja viselni a másfél méteres kampányt.

1,5 méter oldaltávolsággal előzz! – Hamarosan KRESZ módosítás?

Zolival a Strava szerint együtt tekert két montis, Dina Márton és a 2017-es Tour de Hongrie hegyi pontversenyének harmadik helyezettje, Valter Attila (Cube Csömör), valamint Szöllősi Ferenc (Kontent-DKSI) és Kovács Máté (Kőbánya Cycling Team) is, így már valamelyest következtethetünk a keret biztos tagjaira is.

A csapatról természetesen megkérdeztük Bátorfi Bélát is, aki azt mondta, hogy hivatalos bejelentés csak a csapat UCI bejegyzése után lesz, amelyre elméletileg már csak néhány napot kell várni.

Fotó: Szöllősi Ference – Strava

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet