A MÁV-csoport is várja az érdeklődőket a Mobilitási Hétvégén (2018. szeptember 15–16.) a budapesti Andrássy úton. A MÁV-csoport standján kollégáink tájékoztatást nyújtanak társaságunk által kínált álláslehetőségekről és karrierutakról, mobil pénztárunkban pedig vasúti menetjegyek válthatók. A gyermekek részére színes programokkal, a közösségi médiában aktív látogatók számára szelfizési lehetőséggel készülünk.

Hirdetés

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. az Európai Mobilitási Hét teljes ideje alatt (2018. szeptember 16–22.) díjmentes kerékpárszállítási lehetőséget biztosít utasai számára erre alkalmas hazai járatain.

A 2018. szeptember 22-i Autómentes Napon a forgalmi engedélyüket bemutató gépjármű-tulajdonosok és -üzembentartók a forgalmi engedély felmutatásával díjmentesen utazhatnak a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. hazai nem feláras vonatain, 2. osztályon. 1. kocsiosztály igénybevétele esetén a teljes árú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni, feláras vonattal történő utazáskor pedig pót- és helyjegyet, pótjegyet, helyjegyet vagy gyorsvonati pótjegyet kell váltani.

Hirdetés

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet