Figyelemmel kíséred a Francia Körverseny történéseid? Jó írói vénával rendelkezel? Akkor ezt a pályázatot neked találtuk ki!

Hirdetés

A 2017-es Tour de France egyik legkeményebb szakasza lesz a tizennyolcadik. Július 20-án Briançonból startolnak majd a bringások és az Izoard legendás emelkedőjén küzdenek majd meg a szakaszgyőzelemért – és valószínűleg a sárga trikóért is.

A győztesnek járó sisak – Overade Plixi

Ezen a napon szeretnénk átadni nektek a stafétabotot. Egy pályázat keretében arra kérünk titeket, hogy írjátok meg, ti hogy láttátok a szakasz történéseit. A legjobb író egy 25.000 Ft értékű Overade Plixi összehajtható kerékpáros sisak (általad választott színben).

Mit kell tennem a sisakért?

Csupán nézd meg a szakaszt a TV-ben, és írd le, amit láttál. Például így, hogy mi is szoktuk. A gyorsaság valamelyest számít, de nem elsőrangú tényező. A lényeg, hogy a beszámolót küldd el nekünk a hello@flowcycle.hu e-mail címre 2017. július 20. 20.00-ig – vagyis a szakasz napján estig lehet beküldeni az írásokat. A beérkezett művek között a Flowcycle szerkesztősége rangsort állít fel, és a legjobbnak ítélt cikk írója kapja meg a sisakot.

Eredményhirdetés: 2017. július 21-én.

Mik a formai követelmények?

A beszámolóhoz nem kell eredménylistát vagy képeket/videókat csatolnod, csupán a nyers szöveg számít. Nincsen terjedelembeli korlát sem, kizárólag az a fontos, hogy elolvasás után képbe kerüljünk a szakaszon történtekről. Az írásokat Word vagy OpenOffice dokumentumokban várjuk.