Ha elég nyitott vagy a különböző stílusokra, ez a rovat neked való. Több, mint két héten keresztül kétnaponta bemutatunk 2 dalt a világ zenei terméséből, aminek köze van a bringázáshoz. Egyenes kieséses a rendszer, a végén pedig a továbbjutók együtt mérkőznek meg a döntőben. Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a Flowcycle olvasók bringás dala.

A rock örök, a rock kifogyhatatlan, így ismét sistereg a torzító, felmordul erősítő. A sorozat eddigi részeit a dalpárbaj címke alatt érhetitek el.

Szokás szerint a Vissza/Következő gombokkal tudsz léptetni a mai számok között.

2. Nazareth – My white bicycle

A számot eredetileg a Tomorrow együttes írta, a Nazareth csak feldolgozta, ettől függetlenül  egy akkor nagyon is új hangzásúnak számító kellemes dal. A szöveg a lendületet és a féktelen száguldást mutatja be. Száguldás a fehér bringán, senki sem állíthatja meg, még a rend őre sem. Miért fehér a bringa? Nem, nem a szellembringákról van szó. Gyakorlatilag a mai bubi ősi, anarchista változatáról van szó. Egy csoport fehér bringákat hagyott Amszterdam különböző részein, amiket bárki használhatott, ha szüksége volt rá.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet