Rövid kényszerszünetet követően újra itt vagyunk, hogy bemutathassuk, mekkora királyok vagytok! A recept nem változott: igyekszünk bemutatni csoportunk öt legérdekesebb, legaktuálisabb tekerését az elmúlt hétből.

365

Mihályra rászólt az app, hogy 365 napos sorozatban van, vagyis az elmúlt 1 évben minden egyes napban nyeregbe pattant. Ez azért nem semmi teljesítmény! Kíváncsiak lennénk, ennyi idő alatt hány kilométer jött össze. Ja, igen, szerintünk határozottan lehet ezt már megszokásnak nevezni 🙂

Tekerés a 7/A-val

Fotó: Szeitli Imre / Strava

Nincs is jobb ötlet, mint az osztályt elvinni egy közös tekerésre, ahogy Imréék tették szombaton. Sajnos nagyon kevés tanár vállalja be ezt a kis kockázatot, pedig egy rövid bringatúra – a kerékpározás hagyományos előnyei mellett – kitartásra, fegyelemre és összetartásra neveli a csoportot.

Szívszaggató

Fotó: Béry Gergely

Gergő nem akármilyen szegmens bevételére szánta el magát. A Kőszegben található Szívszaggató 470 méter hosszú, de átlagban 20%-os, legmeredekebb pontjain a 40%-ot verdesi. Gergő első próbálkozásra rögtön be is ért a top 10-be. Az adatok alapján ide gyalog sem lehet egyszerű felmenni, nemhogy montival…

Cargomania

Fotó: MaGaRu Álmos / Strava

Csoportunk kitartó futárja, Álmos ezúttal cargóra ült és a fotók tanulsága szerint simán több cuccot vitt magával, mint egy tágasabb középkategóriás autó. Lehet, hogy a legtöbb városon belüli szállításhoz tényleg elég csak bérelni egy teherbringát és le van a gond?

Duna ride 🙁

Fotó: Rácz Gergő / Strava

Gergő rövid, de annál elszomorítóbb bringázásra adta fejét. Ha nem tudnánk, hogy a Duna vízszintje rekord alacsonyan van, azt is hihetnénk a Strava csak szokásos repkedését adja elő, de sajnos ez a valóság. Tahitótfalutól északra szinte át lehet menni szárazföldön a Duna középső nagy szigetére. A fotók különlegesek, de reméljük, a következő évtizedekben sikerül még fordítani ezeken a folyamatokon.

Címlapfotó: Béry Gergely / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet