Jégen csúszás vs. tengerpart

Fotó: Rácz Ferenc /Strava

Az itthon tekerő Flowcycle Strava csoporttagok legtöbbjének jég és sár jutott az elmúlt héten. Néhány szerencsésebb tag azonban mediterrán tengerpartokon taposhatta a pedálokat. 

Hirdetés

Fagyból sár

Amikor nincs hó, gyakran előfordul, hogy a reggeli fagyott talajból napközben sártenger lesz. Így járt Béla is, aki korai indulással vágott neki a tekerésnek Gyömrő és Pécel között. A 36 kilométeres kör végére neki is meggyűlt a baja a sártengerrel.

Fotó: Béla Juhász /Strava

Bélkő

Ferencnek is a szokásosnál szenvedősebbre sikeredett a fagyott és saras bélkői túrája. Közel 1200 méter szintet mászott, így megtapasztalhatta a még jeges, havas talajt is és persze a csodás kilátást. Azonban lefelé már neki is okozott néhány kemény pillanatot az először csúszóssá váló, majd sártengerré változó útvonal. A végén közel 3 kiló sártól kellett megszabadítania a bringáját, de a megszerzett local legend-es szegmensért talán megérte a szenvedés.

Fotó: Rácz Ferenc /Strava

Pilisi sártenger

Csaba erdei montizásra indult a Pilisbe amiből egy 41 kilométeres élménydagonya túra lett. A Solymárról induló útvonalon a sár mellett 845 méternyi szintet is le kellett küzdenie Csabának. A nehézségek ellenére igen haladósra sikerült a tekerés, mert számos PR is összegyűlt a sártúrás közben. A tekerés végéről a bringa tisztitós és ruhamosásos részt nem irigyeljük! 😊  

Aperol a parton

István a mázlista csapatot erősítette az elmúlt héten, hiszen a napsütöttte Spanyolországban élménytekert. Egy kis laza hegymászás után pedig a parton fogyasztotta el a frissítőjét. Csak semmi stressz, lassulás van így az év végén! 😊

Olasz meló

András komolyabb edzést tolt, de nem ám a jeges, saras hazai utakon, hanem az olasz tengerparton. 142 kilométer és 1362 méter szint ideális edzőtáborozós menet a mediterrán vidéken. A nyári szezon versenyformája télen alakul (ideáis esetben nyári körülmények között).

Fotó: András Forray /Strava

Címlapfotó: Rácz Ferenc / Strava

Legyen hó, jég, sár vagy akár napsütéses nyári körülmények, tapossátok továbbra is a pedálokat! Várjuk élményeiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet