Kék-rózsaszínbe öltözik Peák Barna csapata

A Mitchelton-Scott csapatát mostantól egy spanyol nonprofit szervezet szponzorálja, így a Peák Barnabást is soraiban tudó csapatot új névvel és megjelenéssel kell majd keresnünk a hamarosan újrainduló versenyeken.

Hirdetés

Team Manuela Fundación lesz a Mitchelton-Scott csapat új hivatalos neve. Az ausztrál gyökerekkel rendelkező csapat jövője ezzel 2020-ban biztosítottnak tűnik és közleményük szerint 2021-ben is számíthatnak a spanyol vállalkozás segítségére. A Manuela Fundaciónról túl sokat egyébként nem tudni, weboldalukon egy visszaszámlálót látni, ami a szociális munkával foglalkozó szervezet októberi indulására utal. Ott úgy fogalmaznak, hogy a Manuela Fundación egy makro-társadalmi projekt csúcspontja, melynek célja, hogy szolidáris legyen a rászorulók, a sport és az előadóművészet érdekében.

Az alapítvány már most is futtat egy U23-as csapatot, de arról még nincs információ, hogy ez összefonódik-e a World Tour alakulattal. A Mitcheltonnak korábban volt egy kínai bejegyzésű utánpótlássora, de 2020-ban már megszűnt, így végülis tér lenne az összefonódásra.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet