Ha elég nyitott vagy a különböző stílusokra, ez a rovat neked való. Több, mint egy héten keresztül minden nap bemutatunk 2 dalt a világ zenei terméséből, aminek köze van a bringázáshoz. Egyenes kieséses a rendszer, a végén pedig a továbbjutók együtt mérkőznek meg a döntőben. Kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz a Flowcycle olvasók bringás dala.

A mai párost két rockbanda alkotja az ezredforduló környékéről. A sorozat eddigi részeit a dalpárbaj címke alatt érhetitek el.

Vissza/Következő gombokkal tudsz léptetni közöttük.

2. Red Hot Chili Peppers Bicycle song

Ez egy igazi Red Hot Chili Peppers dal a 2002 es By the way albumról. Nem sok olyan szám lesz a verseny során, amit nehezen tudunk összehozni a bringázással, de ezzel, a cím ellenére, meggyűlt a bajunk. Sem a ritmus, sem a dallam, nem köthető össze a biciklizéssel, és a szöveg is kifogott rajtunk. Talán a „hogyan felejthettem el megemlíteni, hogy a bringa egy jó találmány” sor arra utal, hogy a kívánt célszemély egy más stílust képvisel és akármekkora is a vonzalom, bringás barátunk nem lesz neki elég. Benéztük? Akinek van jobb megfejtése, írjon feltétlenül!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet

12 − nyolc =