Kényeztető október vége

Fotó: Ványi Dániel Attila/Strava

Százasokról, csúcsmászásokról és egyéb bringásörömökről szólt az elmúlt hét a Flowcycle Strava csoportjában. Mindenki alaposan kihasználta az utolsó kellemes őszi napokat! 

Hirdetés

Vértesi százas

Attila Budapestről indulva belevetette magát az őszi Vértesbe. A 102 kilométeres távon így egy kicsit belekóstolt a Budapest-Balaton kerékpárút egyes szakaszaiba is, majd a változatosság kedvéért a Vértes maraton szegmenseit is kipróbálta. A csodás őszi időjárás mellette volt, így ragyogó napsütésben élvezhette ezt az útvonalat.

Szülinapi szívecske

Ferenc meglepte magát egy születésnapi joyride-dal és felrajzolta a Strava-ra a sokak által ismert pilisi szívet. 80 kilométer, 770 méter szint és klasszikus bringásörömök vártak rá ezen az edzésen. A PR-ok sem maradtak el, hiszen ha egy bringás jól érzi magát, az ebben biztosan megmutatkozik!

Zengő csúcs

Ottilia egyből a csúcsra tört kihasználva az utolsó napos októberi időjárást. A Mecsekben a Zengő csúcsát nézte ki kihívásként, és meg is hódította azt. Ez persze nem ment volna, ha nem küzdi le a közel 1000 méteres szintet is hozzá.  

Fotó: Ottilia Ludvig /Strava

Balaton-felvidék

Csaba is tudja, hogyan kell kihasználni az utolsó száraz, napsütéses őszi napokat – menni kell egy klasszikus balaton-felvidéki százast!  Azért a szembeszéllel ő is harcolt egy keveset, hiszen pont a mászós részen boldogította a széljárás. Egyébként sem könnyű kör ez, hiszen az első harmadában van az összes szint (1247 méter) fele. Ez a szenvedős, de emlékezetes edzőkörök egyike.

Fotó: Ökrös Csaba /Strava

Címlapfotó: Ványi Dániel Attila / Strava

Úgy tűnik ugyan, hogy véget érnek a kellemes őszi napok, de ez ne vegye el a kedveteket a tekeréstől! Osszátok meg továbbra is élményeiteket velünk a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet