A kétfarkú kutya esete a talicskás nyuszival

Fotó: Nochta Zsolt / Strava

Az elmúlt héten igencsak egyedi tekeréseket láthattunk a Flowcycle Strava csoportjában. Szórakoztató volt látni a különlegességeket a kétfarkú kutyától a 32 éves bicikliig! 😊 Várjuk a további kuriózumokat a héten is!   

Hirdetés

Naplemente a Bükkben

István nem bízta a véletlenre, hogy látványos fotókkal térjen vissza a tekerésből! Mezőkövesdről ugrott el a Bükkbe, ahol lencsevégre kapott egy erdészeti gépet és egy már-már giccses naplementét is. A túra 46 kilométeres volt.

2 farkú kutyi kör 🤔😃

A politikai indíttatást félretéve, a szórakozást előtérbe helyezve, Béla egy kétfarkú kutyával örvendeztetett meg minket! A műalkotást Gyömrő környékén követte el. Köszönjük a szokásos edzőköröket megtörő, üdítő különlegességet! 😊

Fotó: Béla Juhász / Strava

Öreg bringa nem vén bringa

Soma is meglepetést tartogatott nekünk a hétre, ugyanis 32 éves bringájával döntött rekordot. A Gyoma-Dévaványa útvonalon saját PR-ját sikerült felülmúlnia koros járgányával. Sajnos a bringáról nincs fotó, talán legközelebb azt is megmutatja majd nekünk Soma.

Fotó: Soma Urbán / Strava

Nyuszi a talicskában

Péter egy laza 40 kilométeres gurulást tervezett, de az improride 126 kilométeres lett. Az 1000 méteres szintkülönbséget tartalmazó táv során azért sikerült egy 72 km/órás maximum sebességet is kipréselnie magából. Egy kis hátszél is besegített a terv végrehajtásához, de azért a végére úgy elfáradt ő is, mint a képen látható nyuszi a talicskában, amit Tinnyén fotózott.

Fotó: Péter Csizmadia / Strava

Bad luck day kilátókkal

Van olyan bringástársunk, aki három defekt ellenére sem adja fel terveit, és még KOM-ot is tud szerezni! Zsolt még így is jó formában volt, és a Veszprémből induló 87 kilométeres távon azért megnézte a kilátópontokat is, így 1100 méter szintet is begyűjtött a PR-ok és a KOM mellé.

Címlapfotó: Nochta Zsolt / Strava


Irány az ünnepi hosszú hét, várjuk edzéseiteket a Flowcycle Strava csoportjában!

Hirdetés
Fodor Andrea
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet