A Vélo d’Or díj (Arany Kerékpár) díjat ezúttal is olyan versenyzőnek ítélték oda, aki a háromhetes körversenyeken aratott maradandót.

Hirdetés

A 2018-as Tour de France útvonalának prezentációja előtt Párizsban a szakújságírókból álló zsűri pontozása alapján kihirdették a 2017-es Vélo d’Or díjat. Az egyik legnevesebb díjat 1992 óta osztják ki, és eddig olyan nevek nyertek, mint Miguel Indurain, Marco Pantani, Jan Ullrich vagy Alberto Contador.

Bemutatták a 2018-as Tour de France útvonalát

Idén harmadik alkalommal hirdették győztesnek Chris Froome-ot, aki természetesen a Tour-Vuelta duplájának köszönheti a sikerét. Froome mögött a 2017-es Giro d’Italia győztese, Tom Dumoulin, harmadik helyen pedig a díj tavalyi győztese, az immáron háromszoros világbajnok Peter Sagan végzett.

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet