Merida-zöldbe burkolózott a XIII. kerületi Váci út és Dagály utca sarkán egy épület, ahol mostantól a teljes Merida és Northwave választékot meg lehet tekinteni.

Hirdetés

A korábban bankfiókként szolgált üzlet átalakítására alig két hónapja volt a Merida és Northwave cuccokat forgalmazó Bikefun Kft-nek, de a végeredmény nagyon igényes lett. A tágas, 200 négyzetméteres, világos üzletben szinte a teljes választékot ki lehet próbálni. Ebből a szempontból szerencsés a helyszínválasztás, hiszen közel a Margitsziget, ami ideális tesztútvonal lehet.

merida
Sipiczki Róbert elvágja az átadást jelképező szalagot / Fotó: Primusz F. Péter

Tényleg minden van a Váci út 140-es szám alatt található helyiségben. A gyereksaroktól, az említett e-bike-okon át a Northwave cipőkig és kiegészítőkig mindent meg lehet fogdosni.

Fotó: Primusz F. Péter

Az üzlet neve Merida Concept Store és E-Bike Test Center lett, ami két dologra is utal. Itt elsősorban kipróbálni, és megnézni tudod az egyes modelleket, ami után a neked közel eső kerékpárbolthoz irányítanak majd. Emellett a választékban kiemelt figyelmet kapnak majd az elektromos kerékpárok is.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet