…és az egész hetedik kerületből. A helyiek panasza tehet a buli berekesztéséről.

Hirdetés

Sokan elmebeteg húzásnak tartják a sörbicikliket, a turisták viszont szeretik. A beerbike egy olyan szerkezet, amit többen összeállva (ülve) lehet tekerni, és mellette sört lehet fogyasztani. A kormánynál természetesen mindig egy józan sofőr ül.

A sörbiciklizők azonban sok bosszúságot okoztak az erzsébetvárosiaknak. A szerkezet meglehetősen lassan mozog, de nagysága miatt csak az úttesten fér el, így rendszeresen feltartja a forgalmat. Ráadásul a sörfogyasztók előszeretettel ürítettek az utcák falára.

A 24.hu szúrta ki, hogy a VII. kerületi polgármester, Vattamány Zsolt megelégelte a rendbontást és rendelettel tiltotta ki a Beerbike-okat Erzsébetvárosból. A szöveg trükkös, a szeszes italok mozgó árusítását tiltották be. Nem kizárt, hogy az akcióhoz más kerületek is csatlakoznak a jövőben.

Borítókép: Harold R Cologne

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet