A múlt hétre visszavonhatatlanul rányomta bélyegét egy sokunk által nem igazán kedvelt időjárási képződmény: a köd. Azonban kitartó Flowcycle csoportunk tagjai nem hagyták magukat, még ezen rossz látási viszonyok ellenére is rendíthetetlenül edzettek.

Hirdetés

David nem elégedett meg egy sima menettel, egyenesen a felhők fölé ment 3 méterrel ? Az őszi Bükk szépségét csak viszonylag magasból csodálhatta meg az időjárási viszonyok miatt, így 583 méter szintkülönbséget zsebelt be az edzés végére. A fotóit elnézve azonban megérte a hegymenet ?.

Norbert a Bakonyt vette célba az edzéséhez, ahol bizony volt egy kis köd. Az időjárás okozta látási viszonyok ugyan megnehezítették a dolgát a 25 km-es tekerés során, de azért nem hagyta magát. Ilyen ködben biztonságunk érdekében a lámpa igen fontos szerephez jut a biciklinken! ?

Adam nem szokványos fekete-fehét képei Budapestről még egy országimázs kampányban is megállnák a helyüket, de azért más fontos tanulsága is van ennek a triple ride-nak. Ugyanis a hátsó villogója lemerült menet közben, ami akár életveszélyes is lehet ekkora ködben. Szerencséréje a ruháján lévő sok fényvisszaverő tette a dolgát és ezúttal az autósok is türelmesnek bizonyultak vele a hazafelé vezető úton. Ennek ellenére nem javasoljuk, hogy teszteljétek a lámpa nélkül tekerést!

László is Budapestről indult, azonban a Pilis felé vette az irányt egy hosszabb ködmenet keretében. 140 km-t tekert 1900 méter szinttel. Azért a ködös hegytetőn ő is megállt egy kis energiafeltöltésre ? Számos PR is befért a menetbe, szóval úgy gondoljuk, hogy sikerült kimaxolnia a sejtelmes időjárási viszonyokat.

Fotó: László Durkó / Strava

Címlapfotó: David Magicz / Strava

Örülünk, hogy nem szegte kedveteket ez a ködbevesző hét sem, és nem hagyjátok abba az edzéseket. Tekerjetek ezen a héten is, mutassatok nekünk érdekességeket a Flowcycle Strava csoportjába.

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet