A kétszeres olimpiai ezüstérmes Jack Bobridge-ot többek között MDMA terjesztésével gyanúsítják.

Hirdetés

Jack Bobridge tavaly ausztrál bajnokként mondott búcsút a kerékpáros karriernek, miután folyamatosan ízületi problémákkal küszködött voltak. Bobridge pályafutása befejeztével edzőtermet nyitott, most azonban komoly vádakkal illetik a hatóságok. A héten kutyás rendőrök törtek rá az otthonában és kábítószereket kerestek nála. Bobridge-ot egy napig előzetesben tartották, majd 10 ezer dolláros óvadék ellenében és annak ígéretében engedték el, hogy nem hagyja el az országot az eljárás lefolyásáig.

A rendőri akció egy összehangolt műveletsorozat része volt, amely alatt összesen több mint egymillió dollár értékű kábítószert foglaltak le. A birtoklással és terjesztéssel 61 embert gyanúsítanak. Jack Bobridge tárgyalása szeptemberben lesz.

Hirdetés
ForrásThe West Australian
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet