Kiderült, melyik lesz Kusztor Péter első versenye új csapatában, a Novo Nodiskben.

Hirdetés

Kuszti rögtön egy új World Tour versennyel az egyhetes UAE Tourral kezd, ahol alanyi jogon részt vesz az összes elsőosztályú csapat, így olyan sztárokkal küzdhet meg, mint Vincenzo Nibali, Caleb Ewan, Elia Viviani, Alejandro Valverde, Chris Froome, Marcel Kittel, Fernando Gaviria vagy Tom Dumoulin.

A verseny egy 16 kilométeres sík csapatidőfutammal kezdődik, majd egy sík mezőnyetapot követően emelkedős befutó 274 méteres magaslatban. Ezt követően két dombos nap után újabb hegyi befutó, majd Dubajban zárul a verseny. Legutoljára 2012-ben járt magyar kerékpáros World Tour viadalon (Lengyel Körverseny), akkor Bodrogi László pont a Novo Nordisk jogelődjében a Team Type 1 – Sanofiban tekert.

Címlapfotó: Team Novo Nordisk

Hirdetés
A bringázás mellett az írás volt az első olyan dolog az életemben, ami több, mint két hétig le tudott kötni és ez máig is tart. Ebből lett a Flowcycle, ahol az a célom, hogy bemutassam, a bringa nem csak szimplán egy eszköz, hanem megoldás korunk legtöbb égető problémájára. És mellette piszkosul élvezetes is!

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet