Van aki már az első rövidnadrágos bringázását is letudta a múlt héten, mások viszont 20 centis havat találtak. Beütött a kétarcú tavasz.

Útvonalbejárás

Hirdetés

A Balaton nem véletlenül tartozik a bringások kedvencei közé, hiszen a tavat körbetekerni már egész szép táv, és a túra közben hamar lehet egyet csobbanni is. Hiba volna azonban azt gondolni, hogy a Balaton csak a közvetlen partján kínál szépségeket. Erzsébet a Balaton-felvidéken tekert, és több mint valószínű, hogy a kerékpáros Vándortábor egyik új útvonalának egy részét járta be.

2019-ben is lesznek kedvezményes bringatáborok, itt vannak a részletek

Néhol 20 centi hó

Fotó: Keczko Zoltán / Strava

Hiába léptünk át a tavaszba, a tél még olyan nem túl magas hegységekben is küzd az elemekkel, mint a Börzsöny. Zoltánék havas, ködös időjárással találkoztak, szóval aki még havas montizásra vágyik, 800-1000 méter körül itthon is megtalálhatja a számításait.

Jött az a bizonyos vonat

Péternek szépen haladt a bringa, a leírás alapján össze is jöhetett volna a KOM, csak közbeszólt egy vasúti átjáró. Ne legyetek ökrök, hosszabb, vasúti átjárókat, forgalmasabb kereszteződéseket tartalmazó szegmensekre és főleg lejtmenetekre ne menjetek rá! Kár lenne, ha valaki egy játék miatt hagyná ott a fogát az úton.

Bringák és a T-34

Fotó: Vizserálekné Fekete Barbara / Strava

Tudtátok, hogy bármit szebbé tud tenni egy jó bringa (kettő pedig főleg)? A T-34-esről valószínűleg legtöbbünknek nem a kecsesség, vagy a szépség jut eszébe, de két kerékpárral az oldalán mindjárt jobban mutat, nem? S ráadásul egy ilyen fotóval már rögtön nem is olyan öncélú egy 100 kilométeres bringázással ünnepelni a tavaszt.

A hegy előtt ledefektelni nem jó, értem?

A folytatja hadjáratát Pannon Cycling Team, a napokban Görögországban versenyeztek az International Rhodes Grand Prix-n. Nem is mentek rosszul, a győztessel azonos idővel ért célba a Törökországban dobogós helyezéssel nyitó Dina Márton, valamint beért az elejével Szatmáry András is. A csapat friss igazolása, a fiatal Forray András Strava effortja alapján pórul járt, és pont egy emelkedő előtt kapott defektet, így a végelszámolásban már időlimit szerepel a neve mellett. Megesik az ilyen, lényeg hogy így is összejött 190 km, beépül az.

Címlapfotó: Seres Gábor / Strava


Szeretnél te is bekerülni a következő összeállításunkba? Csatlakozz az egyik legdinamikusabban növekvő Strava közösségéhez! Ide kattintva kiderítheted, hogyan növelheted az esélyeidet, hogy a következő híradóba téged is beválasszunk!

Hirdetés
Flowcycle szerzővel jelennek meg azok a tartalmaink, amelyeket a szerkesztőség közösen készített.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet