Lámpa a pedálban – miért ne?

Néha a legegyszerűbbnek tűnő megoldások nyújtják a legnagyobb innovációk alapjait. Az Arclight Pedals is egy igen kézenfekvő, de nem túl bonyolult módszert talált ki arra, hogy legyünk még jobban láthatóak az esti bringázások alkalmával.

Az alapötletet a fejlesztéshez az a statisztikai felmérés adta, hogy amikor egy fényforrás mozog, akkor 57%-kal jobban észrevehető, mint statikus állapotban.

Hirdetés

Az Arclight Pedals a 360°-os láthatóságot a természetes pedálmozdulatokkal kombinálta, így született meg ez az egyszerű, de nagyszerű megoldás.

Ami még nagyon praktikus a találmányban, hogy ugyan a pedál forgásával kapcsolódik be a fény, de egy szenzor segítségével automatikusan beállítja az előre világító panelt fehér fényűre, a hátsót pedig pirosra.

Háromféle üzemmódban használható a lámpa, folyamatosan világító, villogó és egy energiatakarékosan villogó állapotban tudjuk működtetni. A pedálok ellenállnak a víznek és a pornak egyaránt, így teljes biztonságban van a világításért felelős rész.

A világító elem mágnesesen csatlakozik a pedálhoz, így könnyedén tölthető, beilleszthető. USB-ről tölthető dokkolóval kerül forgalomba és két óra alatt teljesen feltölthetőek a panelek.

Hirdetés
Online marketinges szakemberként dolgozom és szenvedélyesen szeretem a kerékpározást. Ennek a két területnek az ideális ötvözete számomra a Flowcycle. Itt egy igazán nemes cél érdekében használhatom a szaktudásom arra, hogy minél szélesebb körben népszerűsíthessük a kerékpározást és a fenntartható életmódot.

Hozzászólnál, vitatkoznál? Itt megteheted!

Ne felejtsd el a hozzászólást!
Kihagytad a nevet